royalle

Livet och smärtan.

Inte utan mitt hjärta

Publicerad 2012-10-29 18:45:15 i Allmänt

lent, värme. Som smeker och lockar. Där vill jag sova. I den mörka myllan. Vila. Lägga händerna bakom nacken och se in i det ljusa, det varma. Bara ligga.

Med slutna ögon och med hjärtat på högvarv ser jag de vita blixtrarna bakom ögonlocken. Det bränner som eldar och svider som glöd mot pannan. Tankarna som lever itt egna iv därinne följer mitt liv med förundran. Ser med skräck hur mitt hjärta slår hårdare och hårdare. Det slår sig mot gallret för att slippa ut. som om nästa slag skulle leda mot friheten. Som om nästa slag voro det sista.

Jag känner hur livet passerar i varje hjärtslag, hur mitt liv blir kortare för varje ansträngning. Mina tankar vill lugna, men blir bara trötta. Min ögonlock hotar att falla ihop mitt under rusningstrafiken. I varje hörn står den svarta ängeln med sin snubbeltråd och väntar på att jag ska kliva rakt mot honom. Rakt mot evigheten. Mot det ljusa. Mot myllan och vilan...

svårt

Publicerad 2012-10-19 18:03:09 i Allmänt

Jag har försökt att formulera det. Jag har försökt att skriva vad som hänt, men jag kan inte. Och jag vågar inte. Det känns som att det blir verkligt om jag skriver det. Att jag än så länge kan låtsas att det bara är en dålig film, men om jag skriver det så står det där, svart på vitt, och kan inte glömmas bort.
 
Sen kommer tanken att någon kanske läser det och förstår vem jag är. då blir jag så jävla rädd.
 
Jag har tänkt att jag måste prata med någon om det, men det finns ingen. jag har pratat med JD men han förstår inte min rädsla. Eller gör han det? Jag vill inte lägga alla mina känslor och rädslor som ett tungt paket på hans axlar heller.
 
Jag vågar inte prata med min exman. tänk om det var han? Jag vågar inte prata med någon av mina vänner. jag har slutat kontakta dem. Tänk om de talar om för fel person var jag är och var jag bor.
 
Jag vågar inte berätta för någon vad som hänt, för tänk om de tror att jag är sinnesrubbad, eller sjuk i huvet på något sätt. eller konstig, typ kriminell eller paranoid. Jag har bara pratat med polisen. Jag litar inte på någon annan än han... och JD.  Jag är nog paranoid. Jag ser monster överallt... Hur kommer man över det?
 
 
 

tankarna mal. kärlek?

Publicerad 2012-10-01 21:19:46 i kärleken

När allting verkar dött. När livet inte längre innehåller skratt och stjärnor. När man tänker tankar som färgar världen grå. Drömmarna handlar om flykt och skräck. Om man bara ser sig själv i spegeln fastän man borde se mer, vad gör man då? Ibland kan jag känna panik. Är detta allt jag får?! Borde jag vara nöjd, eller ska jag sätta ner foten? Om jag vill mer, kommer jag att få det, eller kommer jag att känna mig besvärlig? Jag är besvärlig.

Jag är inte lätt att leva med, att ha förhållande med. Kanske ska jag gå igen. Låta honom leva sitt liv med sina tankar där jag inte verkar få plats. Eller har jag en plats där? Kanske har jag en given plats som han ser som självklar, men som jag inte vet om. Inte kan jag fråga heller...

Nytt liv

Publicerad 2012-10-01 21:18:00 i Allmänt

För en månad sedan var jag med om något som vände upp och ner på hela mitt liv och när jag tänker på det så känns det som om mitt livs händelser sutligen nådde sin kulmen.

Jag orkar inte ens prata med folk. jag går till jobbet, och jag sköter mitt liv, men inuti är jag tom. Jag försöker att leva, försöker vara glad men hela tiden gnager tankarna. Äter upp min själ. Jag är rädd, men jag tror inte att någo egentligen förstår. Jag förstår det inte själv.
Jag har blivit väldigt orolig för allt. Jag vågar inte tala om var jag är, var jag bor eller vem jag känner. jag har sagt upp bekantskapen med massor av människor, flyttat till en annan stad och berättar inte vem jag är. det är knappt att jag presenterar mig när jag möter någon.

Jag är rädd. Jag har blivit väldigt, väldigt skrämd, och det gör så himlaont...

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela